Etaleren en meer…

Etaleren en meer…

Als stagiaire loop ik stage bij de opleidingswinkel Het Lokaal, ik ben erg geïnteresseerd in de styling en het presenteren van producten, daarom doe ik de styling in Het Lokaal. Hier kun je denken aan de etalage en het winkelinterieur. Ik heb in mijn tijd als stagiaire al mooie etalages in elkaar gezet.

Je kan hierbij denken aan de retro etalage, hier was ik erg enthousiast over toen ik het ontwerp aan het maken was. Hier ben ik vol op los gegaan met het pinnen van ideeën. , omdat de mooie pastel tinten samen met harde diepe tinten zoals bruin en groen te combineren en daar een samenhangend geheel van te maken. Ik word helemaal blij van deze match.
De retro stijl zie je de laatste tijd, steeds meet terug komen. En worden ook in een nieuw mooi jasje getoverd. Door mooie posters te gebruiken laat je de stijl nog meer tot zijn recht komen.
De etalage was donker groen de perfecte kleur die ik had gezien als voorbeeld. Maar alleen een groene wand vond ik niet voldoende en kwamen de attributen niet tot zijn recht. Daarom heb ik er voor gekozen om een licht roze vlak.er bij toe te voegen. Door deze keuze breek de muur en komt het veel lichter over.
Aan de linker kant van de etalage heb ik gekozen om de hele muur te vullen met posters, en de rechter kant heb ik gekozen voor 2 jaren 60 kast te plaatsen. Met een mooie wandklok, een oude radio, een oude telefoon en een mooie plant. Ik ben met deze etalage heel erg enthousiast over en ben er mee eens dat het een mooie stijl is om de retro/jaren 60 stijl weer terug te brengen naar 2022.

Ik ben niet alleen bezig met het verzorgen van het interieur, ook de inkoop van de winkel moet gedaan worden. Hieruit kan ik weer mooie ontwerpen bedenken en hoe mijn stage begeleider dat altijd zegt ‘’aan het bubbelen naar nieuwe ideeën’’ .

Ik ben naar een interieur en sieraden beurs geweest in Gorinchem. Ik vond dit ontzettend leuk om een keer mee te maken, we hebben leuke dealtjes gesloten en al een nieuwe collectie ingekocht.

tot slot leer ik ontzettend veel van dit bedrijf en is het zeker waard om dit gezellige winkeltje eens te bezoeken en je te laten bewonderen door ons mooie winkelinterieur en het aanbod van producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *